Vi starter opp Grieg-Cup (onsdagsrenn) 26. januar i Saga

Endelig kan vi starte opp Grieg-Cup, onsdagsrenn i Saga. Første renn er onsdag 26. januar. Vi vil legge ut startlister og annen informasjon på disse nettsidene og på Facebook. For de som ikke har meldt på enda, det er fortsatt mulig å gjøre det.

I år sponses vi av Grieg Seafood. Takk for den støtten!

 

loper3
Klar for onsdagsrenn.

Velkommen til Grieg-Cup 2022 – Onsdagsrenn Saga skistadion

Nok en gang kan vi ønske velkommen til barn og unge, og noen voksne, til Grieg-Cup - onsdagsrenn. Dette er aktivitet for alle, enten du først og fremst vil bruke onsdagskvelden til å møte venner, spise boller og ellers gå en liten tur på ski, eller du er med for å trene eller kanskje til og med vinne?

Alle er hjertlig velkommen!

 

Smittevern

Vi tilpasser arrangementet til de reglene som gjelder til en hver tid. Ved oppstart ber vi om at alle tenker på å holde avstand og ikke oppholder seg i startområdet lengre enn nødvendig. For øvrig har vi følgende tilpasninger; - Det blir ikke kafé i klubbhuset. Toalettene kan benyttes. - Faste starttider for å unngå opphopning ved startområdet.

Påmelding

Påmelding ble gjennomført påmelding 19. januar på saga skihus kl 18.00 - 19.00. De som ikke hadde anledning å melde på da kan sende melding på sms eller på FB messenger til enten; Rune Benonisen - 906 60 709, Rita Toresen - 957 47 302, Lill Josefsen.

Angi da navn på deltaker, fødselsår, e-post til foreldre, tlf nr til kontakt/foreldre. De som ikke er deltaker via idrettskolen eller aktiv betaler Kr 350 pr barn. Det kan sendes på vipps til 111284-Nordresia IL ski og skiskyting.

 

Starttidspunkt og renndager

Deltakerne vil også i år få faste starttider som vil gjelde for hele sesongen. Startlista vil legges ut på hjemmesidene før første renn. I år vil vi låne ut startnummer, og vil ha de tilbake ved siste renn.

Første start er kl. 18.00  De yngste starter først, og det vil være 15 sekund mellom hver løper.  Alle løperne vil få registrert en tid. For de minste er det ikke satt hvor langt de skal gå, men vil være angitt anbefalt løypelengde.

0-7 år: Fri distanse, anbefalt 0,5 km, 8/9/10år: Fri distanse, anbefalt 1 km, 11-12 år: 1,5 km for aktive, 13-16 år: 2,6 km for aktive, 17 år og eldre: 4,2 km

Løpere som er yngre enn 13 års klassen, det vil si løpere som fyller 12 år i 2022, har enkeltstart hver gang. Fra 13 års klassen er det også fellesstart som i tabellen under

 

Renndager

Renndager 2022
Dato Stilart 0-12 klasse 13+ klasse
26. januar Klassisk Enkeltstart Enkelstart
02.februar Skate Enkelstart Fellesstart
09. februar Klassisk Enkelstart Fellesstart
16. februar Skate Enkeltstart Enkelstart
23. februar Klassisk Enkelstart Enkelstart
2. mars Skate Enkelstart Fellesstart
16. mars Klassisk Enkelstart Fellesstart
23. mars Skate Enkelstart Enkelstart
30 mars Klassisk Enkelstart Enkelstart
6. april Klassisk Enkelstart Enkelstart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Premie

Alle som er påmeldt Grieg-Cup får premie. Det deler vi ut renndagen 6. april. Ellers stiller foreldre opp med boller og varm saft på renndagene.