Kvalfoss-sprinten 2014 - Resultatliste

Amalie, Kvalfoss, Marie

Kjempegode prestasjoner av NIL sine løpere !

Kvalfoss-sprinten er det største skiskytterrennet for 13 - 16 åringer i Norge. Gjør man det godt her, så er man en av Norges beste skiskyttere i sin klasse.
Nordreisa IL stilte med 4 løpere i Kvalfoss-sprinten; Marie Langseth, Amalie Vang, Martin Kaasen og Marie Nyvoll. Marie L. har vært med mange ganger før, og har mange gode prestasjoner å vise til. De tre andre har ikke deltatt tidligere, men har levert mange gode løp i år. Vi i lederteamet var derfor spent på hvordan de ville hevde seg.

Kvalfoss-sprinten går over to dager, Sprint lørdag og Normal søndag.

Marie L:
Sikker som banken. Leverte to solide løp begge dager. 2. plass lørdag og 5. plass søndag. Veldig sterkt.
Om man også ser tilbake på Marie sine tidligere prestasjoner i Kvalfoss-sprinten er det imponerende å se hvordan hun alltid greier å levere når det gjelder. 

Amalie:
Ble nr. 24 lørdag, kanskje litt under pari skyting, men absolutt godkjent. Søndag ble hun nr. 15 med 8 treff. Veldig bra. Totalt sett en veldig god prestajson av Amalie.

Martin:
Martin har vært syk uka før konkurransen, så vi var spent på hvordan dette skulle gå.
Ble nr. 4 lørdag av 117 startende. Feilfri skyting. Veldig sterkt.
På søndag skøyt han feilfritt på første skyting, men "fikk det" på andre runden så med to fall og 3 bom på siste skyting så holdt det alikevel til 33 plass av 117 startende.  

Marie N:
Marie er veldig sterk i sporet og leverte to solide løp, men skøyt nok litt under middels. Med litt bedre skyting ville hun vært med å kjempe helt i toppen. Marie ble nr. 14 på lørdag og 27 på søndag. Bra av Marie dette!

Resultatliste: http://www.kvalfoss-sprinten.no/lister/resultater

Artikkel i Framtid i Nord: http://www.framtidinord.no/sport/article8981925.ece

Løperne fra Troms sin prestasjon har blitt lagt merke til. Se om tale i Niordlyshttp://www.nordlys.no/sporten/article7115295.ece

 

 


  1 / 12 
 
Martin, Erling, Marie 
Martin, Erling, Marie