Amalie og Marie gjorde rent bord under KM skiskyting

Marie, Anna Lovise, Amalie_250x166

Skjervøy er arrangør av KM i skiskyting denne helga. Både lørdag og søndag vant Marie Langseth (J15-16år) og Amalie Vang (J13-14 år) hver sine klasser. På søndag fulgte Anna Lovise Høgbakk (J13-14 år) og Mathias Langseth (G17-19 år) opp med hver sin flotte 2. plass i fellesstart.

Flotte forhold på Skjervøy begge dager. Nordreisa stilte med 30 løpere og var den desidert største klubben. Vi hadde mange løpere i alle klasser, særlig i Mini A og B.

Marie Henriksen Langseth var storfavoritt i sin klasse (J15-16 år) og innfridde forventningene, med stor fart i sporet og nærmest prikkfri skyting begge dager var hun aldri truet. Hun vant sprinten lørdag og fellesstart søndag.

Amalie Triumf Vang (J13-14 år) var en annen løper som har imponert denne helgen. Lørdag vant hun sprinten med 30 sek. margin. Med mange gode løpere i klassen hennes var det derfor ingen selvfølge at hun skulle vinne fellesstarten søndag. Helt respektløst tok hun tok føringen fra start, først inn på standplass, skøyt svært godt og var i relatiteten aldri truet. Amalie begynte med skiskyting i år, så dette er imponerende.

Anna Lovise Høgbakk skøyt seg desverre bort lørdag, men hun leverte varene på søndag:-) Stor fart i sporet og god skyting holdt til en klar 2. plass i J13-14 år.

Mathias Langseth (G17-19 år) ble nr. 3 sprint lørdag og nr. 2 fellesstart søndag. Bra det, i en tøff klasse med mange gode utøvere.

Det gror godt i skiskyting i Nordreisa, dette lover godt for fremtiden.

En stor takk til Skjervøy for et flott arrangement.