Oppstart ski- og skiskyttertrening

IMG_6085

Årskull: 2011-2013

Vi starter med ski- og skiskyttertrening for alle som skal gå i 10-12 års klassen til vinteren (født i 2011, 2012 og 2013)
 
 
Langrenn:
 
  • Oppstart: Mandag 26.09.2022 kl. 18-19.15
  • Sted: Oppmøte på Saga ski- og skiskytterstadion, ved Skihuset

Vi ønsker oss flere barn med på trening, og det er gøy å være med.  Vi leker masse og møtes mandager og onsdager kl.18.00-19.15. Oppmøtested vil variere litt fra gang til gang, og trenerne lager en plan for dette.  De som ønsker å starte på skitrening, kan møte direkte på en trening. Ta kontakt med trenere for å få vite oppmøtested, hvis det ikke er kjent.  Det er helt i orden å begynne på skitrening også utover høsten selv om det ikke passer de første gangene. Det er ikke nødvendig med forhåndspåmelding. 

Kontaktpersoner/trenere langrenn: Silje Hansen, tlf 934 74 849

 
 
Skiskyting:
 
  • Oppstart: Torsdag 23.09.2022 kl.17.00-18.15 og påfølgede torsdager til samme tid
  • Sted: Oppmøte på Saga ski- og skiskytterstadion, skiskytterbanen

Alle som vil begynne med skiskyting får låne skiskyttergevær av klubben, og det er ikke nødvendig med forhåndskunnskaper. 

Utover høsten vil vi arrangere skiskytterskole med nyttig kunnskap både for barn og voksne.

De som ønsker å starte med skiskyting, kan møte direkte på trening, men send gjerne en melding til kontaktperson Gunnar Nystu på forhånd, slik at vi får planlagt utlån av geværer.  

 

Kom og prøv!  Skiskyting er en fantastisk idrett :) 

Ha på joggesko og klær etter vær. 

Kontaktperson/trener skiskyting: Gunnar Nystu, tlf. 906 80 755

 

Ski og skiskytterguppa jobber for at barn og unge skal bli glade i å være ute og bruke naturen rundt oss både på barmark og når det kommer snø.  ​Vi legger vekt på lystbetont trening med mye aktivitet og lek. Unger som lærer å gå på ski, vil ha glede av det hele livet!  Vi ønsker alle velkommen på trening, spesielt nye barn som ønsker å starte med ski eller skiskyting.  

Dette blir gøy!  Vi gleder oss til ny skisesong :)

 
Følg oss gjerne på Facebook: Nordreisa IL Ski og skiskyting