Onsdagsrenn - Grieg-Cup 2022. Takk til alle hjelpere.

premie

Onsdagsrenn Grieg-Cup 2022 hadde sist renn og premieutdeling i dag 06.02. Arrangementskommitéen vil takke alle hjelpere. Det er nemlig mange som bidrar til at vi kan holde onsdagsrenntradisjonen levende i Nordreisa IL. 

Onsdagsrenn er en fin tradisjon i Nordreisa. I år har vi hatt påmeldt vel 130 løpere. Av disse var det 100 barn mellom 3 og 10 år som ikke ellers er aktive i skigruppa. Alle disse får oppleve at det er fint å være aktiv ute også på den kalde delen av vinteren, og vært del av fellesskapet som onsdagsrenn og skitreningene er.

For å få dette til har vi hatt hjelp av mange foreldre. Takk til Espen, Jan-Tore, Øystein, Karl-Gunnar, Harriet, Martin, Torill, Jim-Hugo, Lars, Pål, Stian, Vibeke, Rune og Linda for tidtaking og rigging på stadion. Takk til Ingrid, Gunn-Vigdis, Adrian og Magne som speakere og god stemning på onsdagsrennet, og takk til de som har bakt boller - Stine, Kristin, Cecilie, Trond, Hege, Merete, Ronn, Ingrid, Erling, Signe, Stian, Are, Kristoffer, Ann-Helen. Stein, Siri, Vanja, Therese, Manta, Hennie og Tove Mette. Og foreldrene i NIL som stiller flere ganger i uka som trenere og som kaffé verter når det trengs. 

Takk for innsatsen store og små.

Her er resultat fra onsdagsrenn 06.04.2022