Nettbutikk for klubbklær er åpnet

Bestillingsfrist: 16. oktober

NIL illustrasjon 980x300.jpg

 

Nettbutikken for bestilling og betaling av klubbklær for NIL Ski og Skiskyting er nå klar, og den vil være åpen i perioden 5.-16. oktobner 2022.  Det vil ikke være mulig å få lagt til ordrer etter at webshpoen er stengt. Alle som vil kan benytte seg av tilbudet.  

Vi minner om prøvekveld i Saga skihus mandag 10. oktober kl. 17.00-18.00 og 19.30-20.00.  I egen nyhet finnes oversikt over hvilke klær som er tilgjengelig for prøving.   
 
Nettbutikken stenger 16.10.2022 med forventet levering i uke 48.  
 

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/search?cgid=TS0001920 

Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra Trimtex. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.
 
«Teamkode for innmelding» trykk «Logg inn»
 
Hvis du skulle komme bort fra siden, kan du logge inn med aktiveringskode/teamkode: Nordreisa22
 
Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, se informasjonsfilm her: https://trimtex.no/no/fitle/Fitle.html

 

Trimtex gir deg her en rask innføring i hvordan du logger deg inn og handler i nettbutikken : https://www.youtube.com/watch?v=_AaRMLfgSTA

Du skal motta en ordrebekreftelse fra Trimtex når din ordre har gått gjennom.
 
Trimtex anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.
 
Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.
 

NIL illustrasjon 980x300.jpg