REGLER FOR NORD TROMS O-CUP

1. Alle oppsatte regionsløp er med i  cupén, men at det er kun plasseringen fra 5 løp som er tellende for den enkelte løper i  cupen.
  2. Ranking individuelt avvikles ikke for nybegynnerklassen. Her gjelder det at alle som deltar i 4 løp blir premiert. Det gis 15 poeng hver for hvert fullførte løp.
  3. Det utdeles poeng etter flg. skala i hvert løp: 15, 12, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 (alle fullførende får 1 poeng).
  4. Dersom en løper ikke fullfører eller deltar utenom konkurransen får denne løperen halvparten av det første ledige poenget etter de som har fullført. Slik sett blir løpet tellende i cupen
  5. Løypeleggere får automatisk 15 poeng for det løpet de står som arrangør for.
  6. Det konkurreres i  følgende klasser; D/H -17 kort løype, D/H over/under 50 år kort løype, D/H lang løype over/under 50 år
  7. Vinner av hver klasse blir den som har høyest sammenlagt poengsum når poengsummen for de 5 beste løpene blir summert.
  8. Alle som deltar i  5 løp blir premiert.
  9. Nordreisa IL, orientering v/styret sørger for en løpende oppdatering av stillingen i den enkelte klasse etter hver løp. Oppdatert liste legges ved resultatsiden.